Gyakran ismételt kérdések

1. Honnan fogom tudni, hogy fejlődtem?

A programban 5 különböző grafikonon követheted nyomon a fejlődésed: koncentráció, olvasástechnikák, olvasási sebesség, megértés mértéke, olvasási hatékonyság. 

2. Nem lesznek túl nehezek vagy könnyűek a feladatok?

Nem, mert a szoftver a Bevezető alkalom során felméri az aktuális teljesítményed és a későbbi leckékben Hozzád igazítja a feladatok nehézségét. Így mindig magadhoz képest fogsz fejlődni. ;-)

3. Mennyi időbefektetéssel jár a tréning?​

 

Összesen körülbelül 10 óra alatt elvégezhető, 21 alkalomra bontva. Egy nap megcsinálhatsz több leckét is (bár egy nap 2-3-nál többet nem javaslunk), de az sem gond, ha néhány nap kimarad. Egy hónap alatt kényelmesen, de akár egy hét alatt is a végére érhetsz, az időbefektetés pedig hamar megtérül.

4. ​Mobilon vagy tableten is gyakorolhatok?

 

A LiteraGo egyenlőre laptopon és asztali gépen fut, doglozunk rajta, hogy hamarosan hordozható eszközön is tudjátok használni.

5. Egy lecke mennyi ideig tart?

 

Minden lecke körülbelül 15-30 percig tart. Azonban bármikor megszakíthatod a gyakorlást, legközelebb a programba belépve pont ott fogod tudni folytatni, ahol korábban abbahagytad.

6. Egy leckét hányszor csinálhatok végig?

 

Minden leckén egyszer tudsz majd végigmenni. A feladatok egymásra épülnek, támogatják egymást. Azonban bármikor, bármelyik feladathoz kérhetsz plusz gyakorlási lehetőséget.

Mivel a játékok egyre nehezednek, ahogy fejlődsz, nem is lenne értelme újra megcsinálni például az 1. alkalmat, ha már a 10. leckénél jársz, mert túl könnyűnek éreznéd. A plusz gyakorlófeladatok azonban szintén a Te szintedhez igazodnak.

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram

© Tanulásmódszertan Kft. 2020