INGYENES

IZGALMAS OLVASÁSI MÓDSZEREK ÉS TECHNIKÁK

Heti egy levél, 5 részes intenzív napi e-mail kurzussal kezdve,

LiteraGo hírek és ajánlatok.

 

Kiknek szól?

1. Akik sokat olvasnak az érdeklődési körükben, legyen az munka vagy hobbi, online vagy offline,  és szeretnének több infót és inspirációt hasznosítani az olvasottakból.

2. Akik szeretnének kipróbálni olyan, a legújabb kutatásokra épülő módszereket, amikkel egészen új szintre emelhetik az olvasási élményüket, az olvasáshoz való viszonyukat.

A tematikáról

Miért érdemes velünk tanulnod?

Az olvasás meglepően jól fejleszthető, bár ezt sokan nem tudják

Sokan azt gondolják, hogy azután, hogy a suliban megtanultak olvasni, már nem fognak újdonságokkal találkozni a témában. Pedig egyrészt ez egy tanult készségünk, ami azt jelenti, hogy a megfelelő technikák gyakorlásával fejleszthető, másrészt sok olyan módszer létezik, amikkel az olvasási folyamat hatékonyabbá, sőt, akár még élvezhetőbbé is válik.

Önállóan nehéz megtalálni az igazán értékes tudnivalókat

Mi a LiteraGo-nál folyamatosan kutatunk, kísérletezünk, fejlesztünk és csak azt osztjuk meg, amiről azt gondoljuk, hogy valóban működik. Rengeteg idő és erőforrás ráfordításával jár utánajárni a legizgalmasabb módszereknek, így a legtöbb emberhez el sem jutnak ezek. Nekünk ez a hivatásunk, napi szinten benne vagyunk és igyekszünk minél több tudást meg is osztani.

A különleges igényeidhez igazodó megoldásokkal találkozhatsz

Extrém figyelmet fordítunk arra, hogy minél pontosabban fel tudjuk mérni az igényeiteket. Egyrészt sok visszajelzést kérünk az olvasóinktól és a LiteraGo online tréning felhasználóitól, másrészt folyamatosan interjúkat készítünk különböző céllal olvasó emberekkel. Így nagyon jó képet tudunk alkotni arról, hogy milyen jellegű problémák, kihívások bukkanhatnak fel az olvasó emberek életében és ezekre keressük a legjobb megoldásokat.

A szerzőkről

Összeszokott anya-lánya páros, a LiteraGo társalapítói. Rendhagyó és kevésbé rendhagyó látásmódot hoznak magukkal, kiderítik, amit az olvasásról ki lehet deríteni itthon és külföldön, rendíthetetlenül fejlesztenek, kísérleteznek.

HOLLÓNÉ JÁNOSI ÉVA

FőBoszi

Tanár, országszerte közel 1000 pedagógusnak tartott tanulásmódszertan tréningeket az elmúlt 15 évben.

Éva igazi pedagógus, nagy rutint szerzett a rendhagyó, hatékony módszerek átadásában, megtanításában.

Elsősorban a módszertani tudását adja hozzá a levelek megírásához, másrészt ő segít átalakítani az egyéb tudásanyagokat is könnyen emészthető formába.

HOLLÓ ANNA

Kapitány

Stratéga, a LiteraGo vezetője.  Korábban Barcelonában egy nemzetközi márkaépítő ügynökségnél szerezte tapasztalatait

Anna gondoskodik arról, hogy a felhasználóink valós igényei, problémái eljussanak hozzánk, megértsük őket és így megoldást tudjunk keresni rájuk.

Ő felel emellett a nemzetközi újdonságok felkutatásáért és azért, hogy új megoldásiank születhessenek az olvasás különböző szintű khívásaira.

 

Izgalmas olvasási módszerek és technikák

5 részes intenzív, napi e-mail kurzussal kezdődik • majd rendszeres, de nem túl gyakori levelek érkeznek a postaládádba: a szöveges infószerzés és olvasástechnika fejlesztésének módszerei, érdekességek • kiegészítve LiteraGo hírekkel és ajánlatokkal

Egy ABC Ninja leszel.